Κίνα Στρατιωτικός αγώνας ομοιόμορφος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Yanlin Feng

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618180553778

WhatsApp : +8618180553778

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Γραμμή παραγωγής

 

 

Στη σύγχρονη μαζική παραγωγή. Η batch παραγωγής αυξάνεται, το παραδοσιακό σχεδιάγραμμα παραγωγής όλο και περισσότερο δεν προσαρμόζεται στη σύγχρονη διαχείριση παραγωγής. Η εισαγωγή των γραμμών παραγωγής θα διευκολύνει πολύ την επιτόπια διαχείριση των εγκαταστάσεων παραγωγής και θα διευκολύνει τον έλεγχο παραγωγής. Διαχείριση παραγωγής, ποιοτική διαχείριση για να παρέχει μια καλύτερη διοικητική πλατφόρμα.

Το εργοστάσιο έχει την τεχνολογία της σχηματοποίησης των προϊόντων των παπουτσιών και των μποτών, της αντι-οπής, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, των αντιστατικών, αδιάβροχων και oil-repellent λειτουργικών παπουτσιών και των μποτών. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν τα στρατιωτικά λαστιχένια παπούτσια, τα γενικά λαστιχένια παπούτσια εργασίας, τα προστατευτικά λειτουργικά λαστιχένια παπούτσια και το λάστιχο outsoles, κ.λπ. Έχουμε επίσης την τεχνολογία της σχηματοποίησης των προϊόντων των παπουτσιών και μπότες, των puncture-proof, υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικών, αντιστατικών, αδιάβροχων και oil-repellent λειτουργικών παπουτσιών και των μποτών.

Τα κύρια προϊόντα των ενδυμάτων περιλαμβάνουν τις στρατιωτικές στολές, τις βιομηχανικές στολές, τις επαγγελματικές στολές, τον ιματισμό εμπορικών σημάτων και τα ειδικά λειτουργικοί ντύνοντας και ενισχυτικά προϊόντα. Η υφαντική εκτύπωση και η βαφή των επιχειρήσεων έχουν διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βραβεία, αδιάβροχος, τη φλόγα - καθυστερών, τις αντι-υπέρυθρες ακτίνες, το αντι-δάκρυ και άλλο λειτουργικοί τυπώνοντας και βάφοντας ύφασμα και το στρατιωτικό ύφασμα χρώματος κάλυψης που βάφουν την τεχνολογία.

Η έρευνα και η ανάπτυξη της επιχείρησης, η διαδικασία σχεδίου και παραγωγής του προστατευτικού εξοπλισμού, επιλογής προηγμένου υλικού και παραγωγής, περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας, στο διπλωματικό, την ασφάλεια, την αντι-τρομοκρατία, τη βοήθεια στην καταστροφή και άλλες ειδικές περιοχές έχουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών η παραγωγή των διάφορων τύπων σκηνών βοήθειας στην καταστροφή και άλλα προστατευτικά και προϊόντα διάσωσης στην πλημμύρα διασώζουν, ανακούφιση σεισμού, βροχή πάλης, χιόνι και καταστροφή πάγου και άλλες βασικές στιγμές διαδραμάτισαν έναν σημαντικό ρόλο.

 

Chengdu Began Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Chengdu Began Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Chengdu Began Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Chengdu Began Trading Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

OEM / ODM

OEM/ODM

 

 

Παρέχουμε την υπηρεσία προσαρμογής, εάν θέλετε να κάνετε τα προσαρμοσμένα προϊόντα, εσείς πρέπει να παρέχουμε σε μας το μέγεθος προϊόντων, το βάρος, το χρώμα, το υλικό και άλλες πληροφορίες. Εάν έχετε τις ανάγκες μιας λογότυπων προσαρμογής, πρέπει να παρέχετε σε μας τις πληροφορίες ύφους και μεγέθους εικόνας λογότυπων. Φυσικά, πιό λεπτομερής τις πληροφορίες, ο καλύτερος για μας.

Καλωσορίστε για να συσκεφτείτε με τον πωλητή μας, ο οποίος θα εισαγάγει κάθε πληροφορίες των προϊόντων και τις απαιτήσεις προσαρμογής με σας λεπτομερώς.

Ε & Α

Ε&Α

 

Από την καθιέρωση της επιχείρησής μας, έχουμε αφιερωθεί στην παραγωγή και την ανάπτυξη των καλύτερων προϊόντων. Σε αυτόν τον δρόμο της ανάπτυξης, έχουμε απασχοληθεί στον τρόπο μας επάνω. Εάν δεν ερευνάμε, θα καθυστερήσουμε πίσω από την ανάπτυξη της κοινωνίας, και πιστεύουμε πάντα αυτό. Γίαυτό μαθαίνουμε ταπεινά από άλλες άριστες επιχειρήσεις και μαθαίνουμε από τον άριστους τρόπο και το δρόμο επιχειρηματικής ανάπτυξης. Συγχρόνως, βελτιώνουμε τις ατέλειες ανάπτυξής μας, ακριβώς για να κάνουμε τα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και να γίνουμε αξιόπιστη επιχείρηση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας