Κίνα Στρατιωτικός αγώνας ομοιόμορφος κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Yanlin Feng

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618180553778

WhatsApp : +8618180553778

Free call
Chengdu Began Trading Co., Ltd.

«Ακεραιότητα-βασισμένη στο, ποιότητα-προσανατολισμένη στο, ειλικρινής υπηρεσία σε κάθε πελάτη»

 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
 • Chengdu Began Trading Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες: Αριθμός Υπαλλήλων: 5~10
Ετήσιες πωλήσεις: 2000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2021
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

 

 

Το Chengdu Bigan που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε το Σεπτέμβριο του 2021, τοποθετημένος στο όμορφο «έδαφος του ουρανού» - Chengdu. Η επιχείρηση έχει μια σταθερή αλυσίδα εφοδιασμού παραγωγής προϊόντων, και συνεργάζεται με πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κίνα, αρμόδια για τις πωλήσεις και τη συνεργασία ανεφοδιασμού των διπλής χρήσης προϊόντων η επιχείρηση έχει την επιχειρηματική πιστοποίηση 3A, έχει την έγκριση πωλήσεων πολλών κατασκευαστών, τα προϊόντα που πωλούνται έχουν την υψηλή στρατιωτική ποιότητα και το ακριβές σύστημα διαχείρισης ποιότητας των προϊόντων. Ο σκοπός της επιχείρησης είναι «ακεραιότητα-βασισμένη στην, win-win συνεργασία».

Η επιχείρησή μας εξετάζει κυρίως τα υπαίθρια προϊόντα και τα στρατιωτικά και πολιτικά προϊόντα, κυρίως υπαίθρια προϊόντα στρατοπέδευσης, τα οδηγώντας σακάκια, τον ιματισμό κάλυψης, τα αλεξίσφαιρα προϊόντα, τα παπούτσια και τις μπότες και άλλες κατηγορίες προϊόντων. Επιπλέον, η επιχείρησή μας παρέχει επίσης τις τέλειες pre-sales και μεταπωλήσεων υπηρεσίες.

Εμμένοντας στην αρχή της «win-win συνεργασίας», η επιχείρησή μας έχει συνεργαστεί με τις χώρες στην Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με περισσότερες χώρες στην περιοχή.

Η επιχείρησή μας θα συνεχίσει να αναπτύσσει την τεχνολογία παραγωγής, να εισαγάγει περισσότερο επαγγελματικό προσωπικό τεχνολογίας και παραγωγής, που εμμένει σε «ακεραιότητα-βασισμένη στον, ποιότητα-προσανατολισμένος στον, ειλικρινές υπηρεσία σε κάθε πελάτη» έννοια, για να γίνει μια σφαιρική άριστη ολοκλήρωση της βιομηχανίας και των εμπορικών επιχειρήσεων.

 

Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης

 

 

 

Το Chengdu Bigan που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ, που καθιερώνεται το Σεπτέμβριο του 2021, είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που εξετάζει τα υπαίθρια προϊόντα και τις στρατιωτικές και πολιτικές προμήθειες. Σαν κατασκευαστή και έμπορο, η επιχείρησή μας εφαρμόζει αυστηρά τους όρους του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001 και έχει πιστοποιήσει τα πιστοποιητικά Αντιαεροπορικού Πυροβολικού όπως το πιστοποιητικό επιχειρηματικής αξιολόγησης φερεγγυότητας, το πιστοποιητικό εκτίμησης επιχειρηματικού τίτλου σπουδών, η μονάδα ποιότητας και ακεραιότητας υπηρεσιών, η σύμβαση και η πιστωτική μονάδα, η μονάδα διοικητικής επίδειξης ακεραιότητας, η ποιότητα και η πιστωτική μονάδα, και η μονάδα υπηρεσιών και πίστωσης. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας περισσότερη ποιότητα που εγγυάται τα προϊόντα και να καινοτομήσει συνεχώς και να αναπτύξουμε τη νέα τεχνολογία παραγωγής προκειμένου να κερδηθεί ο έπαινος των πελατών από όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Υπηρεσία

Υπηρεσίες επιχείρησης


Η επιχείρησή μας έχει την ισχυρή επιστημονική και τεχνολογική δύναμη, την ισχυρή ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης, και το πλεονέκτημα της στρατιωτικής βασικής τεχνολογίας. Το εργοστάσιο έχει τις υψηλές απαιτήσεις για τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια προϊόντων, και μπορεί να επιτύχει τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη στο διπλής χρήσης τομέα με τη στήριξη στην ανταγωνιστικότητα προϊόντων και τον απευθυνόμενο στην αγορά μηχανισμό. Ο προμηθευτής έχει ορισμένες τεχνολογία και εξάρτηση προϊόντων, και μόλις διαμορφώσει έναν μαζικό ανεφοδιασμό στους πελάτες, μπορεί να διατηρήσει τη συμφέρουσα θέση του σε μια μακρύτερη χρονική περίοδο.

Είμαστε προμηθευτής υψηλού - ποιοτικός υπαίθριος ιματισμός, υπαίθριες προμήθειες εξοπλισμού και στρατιωτικά ποιοτικά πολιτικά προϊόντα. Είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και να τους προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές έτσι ώστε οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν την καλύτερη αξία για τα χρήματα. Η βελτίωση της τεχνολογίας παραγωγής είναι η μόνιμη αναζήτηση ενός κατασκευαστή, και προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα περισσότερα προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας. Η επιχείρηση έχει εξοπλίσει το εργοστάσιο με μια επαγγελματική ομάδα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων διαβίωσης, και προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία τα προϊόντα των πελατών και να κερδίσει την ομόφωνη καλή περίοδο από τους πελάτες. Έχουμε τους επαγγελματικούς υπαλλήλους εξωτερικού εμπορίου που έχουν εκπαιδευθεί επαγγελματικά από την επιχείρηση και έχουν αρκετή κατανόηση της γραμμής παραγωγής για να επικοινωνήσουν ομαλά με τους πελάτες μας.

 

FAQ


A) Πώς θα μπορούσα να πάρω ένα δείγμα; Προτού να λάβουμε την πρώτη γραμμή, παρακαλώ αντέξτε οικονομικά το κόστος δειγμάτων και εκφράστε την αμοιβή. Θα επιστρέψουμε το κόστος δειγμάτων πίσω σε σας μέσα στην πρώτη γραμμή σας.
Β) χρόνος δειγμάτων; Υπάρχοντα στοιχεία: Μέσα σε 15 - 20 ημέρες.

C) Εάν θα μπορούσατε να κάνετε το εμπορικό σήμα μας στα προϊόντα σας; Ναι. Μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπό σας και στα προϊόντα και στις συσκευασίες εάν μπορείτε να συναντήσετε MOQ μας.

D) Εάν θα μπορούσατε να κάνετε τα προϊόντα σας από το χρώμα μας; Ναι, το χρώμα των προϊόντων μπορεί να προσαρμοστεί εάν μπορείτε να συναντήσετε MOQ μας.

E) Πώς να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων σας; 1) Ακριβής ανίχνευση κατά τη διάρκεια της παραγωγής. 2) Ακριβής επιθεώρηση δειγματοληψίας στα προϊόντα την αποστολή και την άθικτη συσκευασία προϊόντων που εξασφαλίζονται πριν από.

Η ομάδα μας

Ομάδα επιχείρησης

 

 

Η επιχείρηση επιμένει στη διοικητική έννοια «λαϊκού, του αμοιβαίου οφέλους και win-win», υποστηρίζει την αρχή απασχόλησης «τα ταλέντα, την καλύτερη χρήση των ταλέντων, τα οφέλη, και τους ανθρώπους ανάλογα με την αξία», ενισχύει συνεχώς το διοικητικό μηχανισμό ταλέντου που συνδυάζει τα κίνητρα και τους περιορισμούς, και δημιουργεί μια Ομάδα Διοίκησης ελίτ.

Ομάδα πωλήσεων

Οι πωλητές πωλήσεων της επιχείρησης έχουν περάσει από την κατάλληλη κατάρτιση και έχουν παρατηρήσει τη διαδικασία παραγωγής και τον εξοπλισμό παραγωγής στον τομέα στο εργοστάσιο για να έχουν μια πλήρη κατανόηση των προϊόντων. Οι σχετικές με τα προϊόντα ερωτήσεις μπορούν επίσης να απαντηθούν εγκαίρως για να επιτύχουν την υψηλή αποδοτικότητα.

Ποιοτική ομάδα

- Ποιοτική δοκιμή από την επιλογή και την παραγωγή πρώτης ύλης στην παραγωγή και την παράδοση προϊόντων.

- Επαγγελματικό προσωπικό ποιοτικού ελέγχου και επιθεώρησης για να καλύψει έξω τα κάτω του μετρίου προϊόντα και να αποφύγει τα κατώτερα προϊόντα από τη ροή στους πελάτες.

- Διαλογή των κάτω του μετρίου προϊόντων προϊόντων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.

- Αυστηρά εφαρμόστε τους όρους του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001.

- Τεχνολογία Ε&Α για να ακολουθήσει το υψηλότερο επίπεδο.

Ομάδα Ε&Α

Επενδύουμε πολλά χρήματα στην Ε&Α κάθε χρόνο, εισάγουμε τα υψηλότερα ταλέντα, και καθιερώνουμε γρήγορα μια επαγγελματική και αποδοτική ομάδα Ε&Α για να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

 • Edward Adam Davies

  Edward
 • Aleksandr Menshenin

  Aleksandr
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας